VWM kirjutas:suht surnud see foorum siin ju.
Paraku jah.
VWM kirjutas:suht surnud see foorum siin ju.
VWM kirjutas:Palju infot androidi kohta saab XDA foorumist kui inglise keelest aru saad..
ma ikka vaikselt olen oma nexus 5 kallal nokitsend... 3,5 aastat vana juba ja toimetab suht normaalselt tänu xda foorumile. Aga lähen OnePlus 5T peale lähiajal üle.
Euromen kirjutas:Kahju jah. Mina tekkisin siia ikka siis kui see koht säras ja käras. Nüüd aga paar küsimust kuus või lihtsalt mingi spämm. Ise vahetasin naisega ära, andsin Sony talle ja võtsin ta Galaxy A3 2017 endale. Samsung ikka parem. Ja muide Rennu mul A3'el Manual Camera äpp peal ja ma "avad" krutin ka, sina peaksid ka saama. See oli minu jaoks ikka meeldiv üllatus et odavas Samsungis saab käsi-seadistusi kasutad, Sony lippulaevas sai sellest vaid und näha. Vanadest telefonidest rääkides, siis Galaxy S3 ikka veel elus ja toimetad.
Euromen kirjutas:Rennu vabandan et ei näinud su kirja. Koht ju peaaegu surnud, läks meelest ära et siia kirjutasin.
Siin on link minu videost kus on näha mida saab minu Galaxy A3'e peal käsitsi seadistada kasutades äpp'i Manual Camera
https://youtu.be/zHIudDQLJMg
Samas saate nüüd kinnitust kahtlusele et Euromen on venku [kuri naer]
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist